انواع اسکنر - معرفی، کاربرد و روش کار انواع اسکنر
در دنیای دیجیتال امروزی، دستگاههای مختلفی وجود دارند که کار ما را آسانتر از همیشه میکنند، به ما کمک میکنند در کار بازدهی بیشتری داشته باشیم و کارهای مهم خود را سریعتر انجام دهیم. یکی از این وسایل دیجیتال اسکنر است که یکی از ابزارهای مهم برای بایگانی و ذخیره اسناد می باشد. در این مقاله میخواهیم انواع مختلف اسکنرها را به شما معرفی کنیم وه شما بگوییم که هر کدام برای چه چیزی استفاده میشود، چگونه کار میکند و در کجا استفاده میشود. اگر می خواهید بدانید اسکنرها چگونه کار می کنند، در این مقاله با ما همراه باشید.
اسکنر چیست؟
اسکنر وسیله یا ابزاری است که به ما امکان می دهد اسنادی مانند کاغذها، عکس ها، نقشه ها یا سایر محتوای مبتنی بر کاغذ را اسکن کرده و آنها را به یک تصویر در رایانه خود تبدیل کنیم. به نوعی می توان گفت که انواع اسکنرها اسناد فیزیکی ما را به اسناد دیجیتال تبدیل می کنند تا بتوانیم آنها را به صورت فایل در رایانه یا سرور ذخیره کرده و در جای دیگری از آنها استفاده کنیم و این اسناد را از خطر سوختن و آسیب محافظت کنیم. ، مطمئن شوید که ناپدید نمی شود و…
اسکنرها برای عکاسان، سازمان ها و پذیرش هتل، ادارات و کارکنان شخصی و مدیران بسیار مفید هستند و در زمان و هزینه صرفه جویی می کنند.
نوع اسکنر
شاید اگر در مورد انواع دستگاه ها از ما بپرسید، پاسخ دهیم که دستگاهی به شکل صفحه نمایش بزرگ است و می توان مدارک را روی شیشه قرار داد و مراحل اسکن برای دریافت دیجیتال نهایی به پایان رسید. فایل. با اسکن اسناد، احتمال از دست دادن صفحات و فایل ها یا روی هم چیدن برگه ها کاهش می یابد.
با این حال، باید بدانید که انواع مختلفی از اسکنرها وجود دارد که هر کدام کاربرد و نحوه کار متفاوتی با سایرین دارند و برای نیازهای خاصی ساخته شده اند. در ادامه می خواهیم شما را با انواع اسکنر آشنا کنیم و عملکرد هر کدام را با هم تست کنیم.
اسکنر با Yataq
اولین نوع اسکنر، اسکنر تخت است که تقریباً همه ما در ادارات و سازمان ها دیده ایم. این نوع اسکنر مانند یک صفحه مسطح با قطر کوچک با در است و با باز کردن درب می توانید صفحه شیشه ای را مشاهده کنید که وظیفه دریافت تصویر را انجام می دهد.
اسکنر تخت
این نوع اسکنرها با توجه به روش کار و سرعت عملکرد پایین، عموماً برای کارهای خانگی و نیمه حرفه ای مناسب هستند. این اسکنر در مطب نیز قابل استفاده است. همچنین با استفاده از این اسکنرها معمولا می توانید اسناد کوچک مانند عکس های 3*4 و اسناد بزرگ مانند برگه های A4 را اسکن کنید و از این نظر محدودیتی نخواهید داشت.
همچنین کیفیت تصاویر در این نوع اسکنرها معمولا بالا است و از اسکن می توانیم تصاویر باکیفیتی دریافت کنیم بنابراین معمولا از این نوع برای اسکن عکس استفاده می شود.
اسکنر برگه یا اسکنر اسناد
نوع دیگر اسکنر، اسکنر اسناد یا کاغذ است که می توان گفت عملکردی مشابه مدل قبلی دارد. برخلاف اسکنر اسناد، اسکن به صورت خودکار با قرار دادن سند روی صفحه و وارد کردن آن به اسکنر به جای تغییر مداوم آن انجام می شود.
اسکنر اسناد اداری
این روش به شما کمک می کند تا سرعت اسکن سریع تری داشته باشید. در نتیجه اسکنر اسناد یا مدارک در کارهایی که نیاز به سرعت بالا دارند بسیار کاربردی هستند و به دلیل سرعت بالا اغلب در ادارات، بایگانی ها و شرکت های چاپ استفاده می شوند و به آنها ویروس آفیس نیز می گویند. بنابراین باید این را نیز بدانید که ممکن است کیفیت تصاویر به دست آمده با این روش کمی کمتر از اسکن های تخت باشد.
اسکنر قابل حمل
نوع سوم اسکنرها، اسکنرهای قابل حمل یا قابل حمل هستند که معمولا کوچک هستند و به راحتی می توانید آنها را حمل کنید. این اسکنرها تقریباً همان عملکردهای اسکنر اسناد یا برگه را دارند، با این تفاوت که کوچکتر و سبکتر هستند و در نتیجه سرعت کمتری دارند. همچنین به دلیل کوچک بودن فیدر یا ADF ظرفیت کاغذ کمتری برای اسکن دارند.
قابل حمل با اسکنر
به سادگی می توانید اسناد مختلف را با استفاده از یک اسکنر موبایل اسکن کرده و از طریق اتصال USB به رایانه خود ارسال کنید. البته باید در نظر داشته باشید که اسکنرها عموماً برای اسکن عکس و موارد مشابه با الزامات کیفیت بالا چندان مناسب نیستند.
اسکنر دستی
نوع چهارم اسکنر که به اسکنر معروف است، یک عملکرد شخصی است و بیشتر توسط افرادی استفاده می شود که می خواهند اسناد و یا حتی کتاب هایی که در اختیار دارند را به صورت دیجیتال اسکن کنند. طراحی دستی سایز بسیار کوچکی دارد به همین دلیل به آن طراحی دستی می گویند و به راحتی می توانید آن را به هر کجا که می خواهید ببرید و در کیف یا جیب خود قرار دهید.
اسکن دست
این اسکنرها عموما دو نوع دستی و اتوماتیک هستند و روش کار آنها متفاوت است. در یک اسکنر دستی خودکار، روش کار به این صورت است که فایل یا سند را در اسکنر قرار می دهید و اسکنر آن را از یک طرف برمی دارد و از طرف دیگر اسکن می کند. اما با یک اسکنر دستی، برای اسکن فایل باید دست خود را روی سند حرکت دهید. به طور کلی با این نوع اسکنرها نمی توان انتظار کیفیت بالایی داشت، بنابراین برای اسکن عکس و فایل های چند رسانه ای چندان مناسب نیستند.
اسکنر عکس اسکنر عکس
اگر اغلب نیاز به اسکن عکس و عکس دارید، بهتر است یک اسکنر عکس بخرید. اسکنر عکس برای اسکن با کیفیت بالا تصاویر و عکس ها با استفاده از کاغذ عکس مخصوص استفاده می شود. اسکنرهای دیگر نیز می توانند تصویر را اسکن کنند. اما اسکنر عکس کیفیت بهتری دارد و رنگ های تصویر را با عمق و کیفیت بیشتری می خواند. اسکنر عکس معمولاً گرانتر از سایر انواع اسکنر است و برای روتوش و تعمیر عکس های قدیمی استفاده می شود.
اسکن عکس
نمونه ای از یک فیلم
ضبط کننده فیلم دستگاهی است که برای مشاهده مستقیم فیلم ها قبل از چاپ روی رایانه طراحی شده است. اکثر فیلمسازان برنامه ها یا ابزارهای خاصی دارند که دانه های فیلم را از بین می برد و رنگ فیلم را تغییر می دهد. روش ضبط در آنها از سنسورهای نور روشن و CCD است و از نظر قیمت و کیفیت تفاوت دارند.
چگونه از بین انواع اسکنر بهترین گزینه را انتخاب کنیم؟
تاکنون انواع مختلف اسکنرها را بررسی کردهایم و گفتهایم که هر کدام برای چیست و چگونه میتوانید از آنها استفاده کنید. اکنون ممکن است از خود بپرسید که بهترین گزینه برای شما کدام نوع اسکنر است؟
عواملی وجود دارند که به شما در انتخاب و استفاده از بهترین اسکنر برای خود یا سازمانتان کمک می کنند. با ما همراه باشید و این عوامل را بررسی کنید.
نوع سند
اولین پارامتری که در انتخاب اسکنر باید در نظر گرفت نوع اسناد است. اگر نیاز به اسکن عکس هایی دارید که باید کیفیت بالایی داشته باشند، بهتر است اسکنر تهیه کنید که اسکن با کیفیت بالایی را به شما ارائه دهد.
همچنین باید در نظر داشته باشید که برخی از اسکنرها فقط قابلیت اسکن سیاه و سفید را دارند و اگر می خواهید فایل های شما به صورت رنگی اسکن شوند باید مراقب این موضوع باشید.
اندازه سند
اندازه اسناد پارامتر دیگری است که باید در نظر گرفته شود. به عنوان مثال، اگر می خواهید نقشه های معماری را که معمولاً اندازه بزرگی دارند اسکن کنید، اسکنر سایز A4 لزوماً آن چیزی نیست که نیاز دارید و می تواند مشکلات زیادی را برای شما ایجاد کند.
مقدار اسناد
حجم سند مسئله دیگری است که می تواند به ما کمک کند بهتر تصمیم بگیریم چه نوع اسکنر برای ما مناسب است. اگر تعداد زیادی اسناد را در روز اسکن می کنید، باید پارامتر سرعت را در اسکنر مورد نظر خود در نظر بگیرید. اما اگر حجم کاری شما کم است، می توانید از اسکنرهای مسطح نیز استفاده کنید که سرعت کمتری دارند اما کیفیت بالاتری دارند.
عملکرد دستگاه
پارامتر دیگری که انواع مختلف نظرات را متمایز می کند، سطح خدماتی است که شما از بازبینان خود انتظار دارید. شما نمی توانید انتظار داشته باشید که Home Inspection سازمان شما را ساعت ها بدون مشکل تحت نظر داشته باشد.
بنابراین سعی کنید اسکنر را انتخاب کنید که اپلیکیشن خوبی داشته باشد و بر اساس عملکردهای مورد نظر شما پاسخگوی نیازهای شما باشد. توجه داشته باشید که اسکنر مورد نظر باید انتظارات شما را به خوبی برآورده کند.
محل استفاده از اسکنر
همانطور که گفتیم در معرفی انواع اسکنرها، هر اسکنر کاربردهای متفاوتی دارد. به عنوان مثال، هنگامی که یک اسکنر ورق مورد نیاز است، استفاده از یک اسکنر دستی یا دستی ایده آل نیست. بنابراین، باید بررسی کنید که در کجا می خواهید از این ابزار استفاده کنید تا بتوانید بهترین را انتخاب کنید. به عنوان مثال، اگر می خواهید اسناد یک سازمان بزرگ را اسکن کنید، قطعا اسکنر متناسب با کار را با توجه به سرعت و حجم کار انتخاب خواهید کرد.
همچنین اگر می خواهید برای کار خود اسکنر تهیه کنید و صفحات مورد علاقه خود را در مجلات اسکن کنید، یک اسکنر دستی و قابل حمل بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
قبل از انتخاب نهایی اسکنر که باید این مقالات را تکمیل کنید، بهتر است به قیمت اسکنر توجه کنید. جایگزین شده است. یا تعمیر قطعات، گارانتی و نرم افزار آن بهترین انتخاب را داشته باشید.
راه حل
در این مقاله به انواع اسکنرها، کاربردها و نحوه عملکرد آنها، استفاده از هر اسکنر و تفاوت آنها پرداختیم. همچنین با هم بررسی کردیم که چگونه می توانید بهترین راه حل در اسکنرها را برای خود و سازمان خود انتخاب کنید تا در آینده با مشکل مواجه نشوید.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد تا با انواع اسکنرها آشنا شوید و با توجه به نکات و پارامترهایی که مطرح کردیم، اسکنر مناسب را انتخاب کنید، بهترین اقدام را انجام دهید و بهترین اسکنر را برای پروژه های خود خریداری کنید. کار کردن
از اینکه تا پایان این مقاله همراه ما بودید متشکریم.
مراجعه به ادامه مطالب: آوا فرهنگ آریا